Hainute copii fabricate în România.

Gânduri de seara.
Și uite așa din pierdere în pierdere ajungi sa te pierzi și tu pentru ca nu vrei sa te faci de ras și ții la bunul tău renume , pe când altora nici nu le pasa, banul sa iasă.

Din ce in  ce mai mult ne confruntam cu probleme calitative ale materiilor prime.Pierderile sunt tot mai mari.Daca luam în calcul pierderi de 25% ,deja această marja a fost depășită.
Și culmea ,la produse din tari care pun mare accent pe calitate.Vezi ITALIA, OLANDA, SPANIA. 

Sa fim noi oare groapa de gunoi a altora.

Defecte foarte grave vizibile dar și defecte ascunse.Constati de multe ori ca pur și simplu mare parte din timp îl petreci  verificand si inlocuind parti lansate în producție, sau testând materiile prime   pentru a vedea gradul de contracție sau comportamentul la spălat.

Nu mai ești sigur  ca produsele sunt realizate din compoziția specificata și atunci încerci  sa găsești o portiță pentru a nu transmite date incorecte clientului final.

Aceiași marfa , respectiv articol l ai testat ,ai văzut ca nu sunt probleme și mergi mai departe, dar constați după o perioada ca loturile următoare nu mai su n t la fel și începe un lanț al slăbiciunilor.

Ce ne rămâne oare de făcut?

Sa ne  transformam toți în vânzători, menajere și îngrijitoare?
Sa nu mai producem nimic pentru ca alții sa și desfacă stocurile în tara noastră?

Sa plecam cu toții din tara ăsta?

Tare mult am vrea sa știm părerea voastră ?

Comentarii

Preferintele clientilor